Partizan ide na F4 Evrolige! Grobari, ovaj scenario sigurno želite, a pogledajte još koje klubove Đoković "šalje" na završni turnir (FOTO)

28.03.2024

17:29

0

Autor: D. N.

Sin Stefan je već postao navijač crno-belih

Partizan ide na F4 Evrolige! Grobari, ovaj scenario sigurno želite, a pogledajte još koje klubove Đoković "šalje" na završni turnir (FOTO)
Copyright MN Press

Evroliga ulazi u završnu fazu ligaškog dela sezone, pa nećemo ni dugo da čekamo na Fajnal for. Mnogo je onih (na primer Bogdan Bogdanović) koji su prognozirali ko će da igra na završnom turniru, a među njima je i Novak Đoković.

Najbolji svetski teniser posle prestanka saradnje sa Goranom Ivaniševićem trenira u Beogradu, a pojavila se i njegova prognoza. Tačnije, na X profilu Evrolige pojavilo se predviđanje srpskog asa.

Tako da je njegova prognoza da će u samu završnicu ući Partizan, Panatinaikos, Monako i Olimpijakos.

Zanimljivo je da je Novak "eliminisao" trenutno prvoplasirani Real koji brani titulu, kao i trećeplasiranu Barselonu.

U ovom trenutku, PAO je drugom, a Monako na četvrtom mestu tabele Evrolige. Olimpijakos je na petoj poziciji, dok je Partizan 11. mestu i predstoji mu borba za plej-in.

U poslednje vreme, Đoković često prati evroligaške utakmice u Beogradu, kako Crvene zvezde, tako i Partizana. Inače, sin Stefan se već opredelio i navija za crno-bele.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike