Bogdan izabrao učesnike fajnal-fora Evrolige: Grobari, šta kažete?

28.03.2024

11:16

0

Autor: A. S.

Čudno

Bogdan izabrao učesnike fajnal-fora Evrolige: Grobari, šta kažete?
Bogdan Bogdanović - Copyright MN Press

Do kraja ligaškog dela Evrolige ostala su još dva cela kola i ono treće koje je počelo sinoć, a Partizan i dalje vodi veliku bitku za mesto u Top 10, koje vodi u plej-in i nastavak sezone.

Iz meča u meč, kako se bliži nokaut faza, sve je zanimljivija borba, a igrači koji su ostavili traga u Evroligi, redovno prate šta se to igra u Evropi.

Jedan od njih je i Bogdan Bogdanović koji je već godinama u NBA ligi, ali ne propušta svoje bivše timove, Partizan i Fenerbahče. Tako je prilikom razgovora za sajt Evrolige, Bogdan govorio i o timovima koje vidi na završnom turniru, fajnal foru, a interesantno da među četiri tima koja će se boriti za trofej, nije uvrstio Partizan.

Kapiten reprezentacije Srbije najviše šanse daje braniocu trofeja, ekipi Real Madrida, potom Barseloni, svom bivšem timu, sa kojim je i bio šampion ovog takmičenja, Fenerbahčeu, i zanimljivo još jednoj španskoj ekipi - Baskoniji.

 

 

Ovo se grobarima neće svideti, ali Bogdan je očigledno ovaj izbor pravio prema svojim parametrima, pozicijama na tabeli i rasporedu takmičenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike