Arena će Grobarima biti tesna! Partizan pušta u prodaju karte za evroligaški meč odluke!

27.03.2024

06:46

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u sredu u 12 časova počinju prodaju pojedinačnih ulaznica za susret sa Valensijom

Arena će Grobarima biti tesna! Partizan pušta u prodaju karte za evroligaški meč odluke!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Sva je prilika da će Partizanova sezona u Evroligi stati u poslednjih, najmanje, 40 minuta ligaškog dela sezone.

Ukoliko sve protekne u skladu sa očekivanjima svih u i oko crno-belih, utakmica 34. kola elitnog takmičenja sa Valensijom trebalo bi da bude odlučujuća u borbi Pantera i drugova da se nađu u premijernom izdanju plej-ina elitnog takmičenja.

Zbog toga se već sada stvaraju pretpostavke da će najveća dvorana na Balkanu biti premala da primi sve oni koji bi izabranicima Željka Obradovića hteli da daju vetar u leđa, a za nekoliko hiljada karata koje će se naći u slobodnoj prodaji trka počinje u sredu u podne.

Partizan je objavio da danas u 12 pušta u prodaju preostali kontigent pojedinačnih ulaznica, a osim online putem, najsrećniji će do dragocenog parčeta papira moći da stignu na blagajnama Doma omladine i Arene (sever).

Objavili su crno-beli i cene ulaznica za, najverovatnije, jedan od najvažnijih mečeva ove sezone. Za istočnu i zapadnu stranu nivoa 400 potrebno je izdvojiti 3.000 dinara, mesto na bočnom delu gornjeg prstena košta 3.600 dinara, dok je za centralni deo nivoa 400 potrebno izdvojiti 4.200 dinara.

Na nivo 200 možete da uđete za 7.500 dinara, dok je za mesto pored terena potrebno izdvojiti od 10.000 do 90.000 dinara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike