Grobare će ovo posebno zanimati! Evroliga objavila kompletan raspored - ko sa kim i gde do kraja ligaškog dela!

26.03.2024

16:37

0

Autor: A. Š.

Partizan se nalazi u grupi timova koji će u preostala tri kola voditi veliku borbu za jedno od poslednjih mesta koje garantuju plasman u plej-in

Grobare će ovo posebno zanimati! Evroliga objavila kompletan raspored - ko sa kim i gde do kraja ligaškog dela!
Fabijen Kozer i Kevin Panter - Copyright MN Press

Još jedna ekstremno uzbudljiva i neizvesna sezona Evrolige ulazi u završnu fazu. Do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još tri kola, a jedino što je potpuno sigurno jeste to da će Real Madrid u plej-of ući sa liderske pozicije.

Istini za volju, izvesno je i da je poznata većina klubova koji će izboriti direktan plasman u doigravanje za mesto na Fajnal foru, ali ko će sa koje pozicije u njega i ući najverovatnije se neće znati do poslednjeg kola.

Ono što u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da garantuje jeste koja dva kluba će uhvatiti poslednji voz koji vodi u novoformirani plej-in, a među klubovima koji se bore za 9. i 10. poziciju nalazi se i Partizan.

Pred crno-belima je tako tri velika finala do 34. kola elitnog takmičenja, a raspored izabranika Željka Obradovića do kraja ligaškog dela sezone, kao i svih njihovih konkurenata Evroliga je objavila na svojim društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike