Olimpijakos pred Partizan ostao bez još jednog aduta!

26.03.2024

18:57

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u četvrtak u Areni igraju još jedno evroligaško finale do kraja ligaškog dela sezone u elitnom takmičenju

Olimpijakos pred Partizan ostao bez još jednog aduta!
Mihalis Lundzis i Tomaš Satoranski - Copyright Profimedia

Pred košarkašima Partizana je još tri finala do kraja ligaškog dela sezone u Evroligi. Crno-beli vode grčevitu borbu za mesto u plej-inu elitnog takmičenja, a prva naredna prepreka na tom putu im je Olimpijakos.

Kao i crno-beli, i pirejski tim u Beogradu će imati određeni imperativ pobede, s tom razlikom što se ekipa Jorgosa Barcokasa bori za direktan plasman u evroligaško četvrtfinale.

I dok se za regionalnog šampiona očekuje da na parket najveće dvorane na Balkanu istrči u kompletnom sastavu, s obzirom da je trener Željko Obradović nedavno najavio povratak u tim Zeka Ledeja, njegov grčki kolega ima puno muke sa kadrovskim problemima.

Od ranije je poznato da će Olimpijskos u Areni igrati bez srpskih reprezentativaca Nikole Milutinova i Filipa Petruševa, a grčki mediji u utorak su objavili da će duel u Beogradu propustiti i Mihalis Lundzis.

Grčka „Gazeta“ prenosi da Lundzis neće krenuti sa ostatkom ekipe put srpske prestonice, pošto je "pokupio" virus, zbog čega je stručni štab odlučio da ga ostavi u Pireju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike