Partizanu olakšan posao, Olimpijakos oslabljen stiže u Arenu!

24.03.2024

23:25

0

Autor: A. Š.

Trener Jorgos Barcokas otkrio da u najvećoj dvorani na Balkanu neće moći da računa na srpskog reprezentativca

Partizanu olakšan posao, Olimpijakos oslabljen stiže u Arenu!
Filip Petrušev - Copyright Profimedia

Iza košarkaša Partizana su dva, a ispred još tri evroligaška finala u borbi za mesto u plej-inu elitnog takmičenja. Prvo izabranici Željka Obradovića igraju predstojećeg četvrtka, kada u beogradsku Arenu stiže Olimpijakos.

Pirejski tim je jedan od većih dužnika crno-belima ove sezone, a Panteru i drugovima će posao u pokušaju da se „osvete“ dodatno olakšati to što crveno-beli u najveću dvoranu na Balkanu stižu u okrnjenom sastavu.

Otkrio je to i strateg grčkog velikana Jorgos Barcokas, koji je posle prvenstvenog trijumfa protiv Apolona (93:63) potvrdio da u Areni neće moći da računa na Filipa Petruševa.

- Mislim da će Petrušev biti spreman za neke od utakmica Evrolige do kraja, ali neće igrati naredni meč protiv Partizana – kazao je iskusni grčki strateg, dodavši:

- Nadamo se da će biti spreman ranije nego što smo očekivali, jer sve izgleda dobro sa njegovim tretmanima. Nije ništa ozbiljno – kazao je Jorgos Barcokas.

Podsetimo, srpski reprezentativac povredio je koleno tokom duela sa Asvelom, a ukoliko sve protekne prema očekivanjima na terenu bi trebalo da se nađe za okršaj sa Crvenom zvezdom, koji se igra 4. aprila u Areni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike