Partizan kompletan ulazi u najvažniji deo sezone! Obradović otkrio kada očekuje Ledeja u timu!

24.03.2024

20:11

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih hvalio tim posle trijumfa protiv Studentskog centra, posebno istakao Balšu Koprivicu

Partizan kompletan ulazi u najvažniji deo sezone! Obradović otkrio kada očekuje Ledeja u timu!
Zek Ledej - Copyright MN Press

Posle neuspeha u evroligaškom spektaklu protiv Real Madrida, Partizan se uoči novog evroligaškog izazova sa Olimpijakosom vratio na trijumfalni put. Crno-beli su u Morači savladali Studentski centar (84:78) i uz sjajnu rolu Balše Koprivice, koju je posle meča istakao i trener Partizana Željko Obradović.

- Istakao bih Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu, kao i spoljne igrače koji su odigrali pametno u napadu, gde smo koristili kvalitet koji imamo i protok lopte je bio na nivou na kom bi voleo da bude – kazao je Obradović i dodao:

- Balša koristi svaku priliku u ABA ligi i trebalo bi da shvati da ima kvalitet ne samo za ABA, već i za Evropu. Velika je razlika kako je počeo i kako je odigrao drugo poluvreme.

Pre nego što se osvrnuo na sam meč, Obradović je odgovorio na pitanje koje trenutno zanima svakog navijača Partizana. Kada se u tim vraća Zek Ledej.

- On je otišao posle utakmice u Barseloni, pre devet dana, pustili smo ga jer je imao taj slučaj. Čuo sam se posle poslednje utakmice u ABA ligi, bila je subota posle FMP-a, zvao sam ga, stigla je vest da je otac umro, pričali smo o tome. Ljudi iz kluba su pričali, očekujemo ga pred Olimpijakos da se pojavi.

A potom ponovo o meču sa Studentima…

- Mislim da je bila zanimljiva utakmica, Studentski centar je otvorio dobro, igraju dobru košarku. Čestitam igračima i treneru, vidi se njegova ruka u tome kako tim izgleda, izuzetno su agresivni i sa veoma, veoma jasnim idejama. Okrenuli smo utakmicu kada smo promenili odbranu, na kraju smo uspeli da napravimo tu razliku i to je ono što je najvažnije, da smo sem te prve četvrtine koje smo izgubili, tri ostale dobili. Svaka utakmica do kraja u ABA i Evroligi nam je važna, probaćemo da radimo i da se borimo, pa ćemo videti gde ćemo završiti.

Zahvalio se Obradović domaćinu na gostoprimstvu, navijačima oba kluba za atmosferu u Morači, istakavši da je njegov tim počeo u sporom ritmu, ali da se kod njegovih igrača videla želja, iako kod pojedinaca postoji umor.

Za kraju, najtrofejniji trener Evrope je upitan o ulasku Dubaija u AdmiralBet ABA ligu.

- Nemam pojma, niti znam išta, to se odlučuje na sastancima ABA lige, bavim se svojim timom, imam previše posla da bih se bavio još nekim stvarima, niti znam šta, niti me interesuje – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike