Evroliga se prati i u NBA! Ovo su Dončićevi favoriti za plasman na F4, Luka nema dilemu ko će biti šampion!

26.03.2024

17:34

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji as Real Madrida se javio na poziv marketing tima elitnog takmičenja kako bi prognozirao ko će se plasirati na završni turnir

Evroliga se prati i u NBA! Ovo su Dončićevi favoriti za plasman na F4, Luka nema dilemu ko će biti šampion!
Luka Dončić - Copyright Profimedia

Prošlosezonsko izdanje Evrolige mnogi su smatrali kao najbolje u istoriji takmičenja, ali sva je prilika da će trenutna takmičarska godina i nju nadmašiti.

Čak 15 timova, među kojima je i Partizan, boriće se u poslednja tri kola ligaškog dela sezone za nastavak takmičenja i po završetku 34. kola, posle kojeg sledi doigravanje za mesto na Fajnal foru.

Kako se početak borbe za mesto na završnom turniru elitnog takmičenja bliži, tako raste i napetost među navijačima širom Starog kontinenta oko toga koja će se četiri tima naći Berlinu, a ta rasprava stigla je i do NBA lige.

Nekadašnji MVP Evrolige i najkorisniji igrač njenog Fajnal Luka Dončić i „preko bare“ prati dešavanja u elitnom evropskom košarkaškom klupskom takmičenju. Kao nekadašnji as madridskog Reala potpuno je razumljivo što je na pitanje o tome da li „kralj“ može da odbrani tron odgovorio: „Naravno“.

Prethodno je as Dalasa prognozirao i učesnike završnog turnira, na kojem pored Madriđana vidi još Olimpijakos, Panatinaikos i Fenerbahče.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike