Beograd hoće F4 Evrolige! Grbović najavljuje: U naredne tri godine nam ponovo stiže elita!

22.03.2024

17:35

0

Autor: G. F.

Arena će se boriti za organizaciju sa Dubaijem, koji važi za glavnog kandidata

Beograd hoće F4 Evrolige! Grbović najavljuje: U naredne tri godine nam ponovo stiže elita!
Goran Grbović - Copyright MN Press

Jednom na svake četiri godine, ne bismo imali ništa protiv!

Za Beograd se bez mnogo uvijanja može reći da je centar evropske košarke, a nove vesti govore da bi u naredne tri godine mogao i doslovce to da postane.

I to treći put u prilično kratkom vremenskom periodu. U našem glavnom gradu je 2018. i 2022. godine održan završni turnir Evrolige, a postoje šanse da se to desi i u bliskoj budućnosti.

Direktor Arene iz koje svake nedelje ide fantastična slika u svet košarke Goran Grbović rekao je za mozzartsport da se Beograd već prijavio za organizaciju fajnal-fora.

- Mi smo se već prijavili za jedan od naredna tri završna turnira Evrolige, čak i pre nego što se u čitavoj priči pojavio Abu Dabi. Da li ćemo dobiti domaćinstvo, videćemo, ali ono što je svima jasno u svetu košarke je da je Beograd savršen domaćin koji je otvoren za sve na svetu - rekao je Grbović, pa podsetio na prethodnu organizaciju:

- Evroliga je bila u velikom problemu 2022. zbog kovida. Nije bilo sredstava, nisu imali ništa. Beograd je tu prvi uskočio i pogledajte šta se desilo i kakav je to završni turnir bio. Tribine pune, organizacija savršena. To su naši argumenti i za budućnost - zaključio je Grbović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike