Obradović je bio realan: Poraz ne može da bude normalan, ali ovaj nije toliko bolan

21.03.2024

23:12

0

Autor: P.K.

"Jasno je da je meč prelomljen u finišu treće četvrtine"

Obradović je bio realan: Poraz ne može da bude normalan, ali ovaj nije toliko bolan
Željko Obradović - Copyright MN Press

Iskren je i direktan bio Željko Obradović posle poraza od Real Madrida u Areni.

Poraz ne može da bude normalan, ali nije toliko bolan. Jasno je kada je meč prelomljen.

- Čestitam Realu, dugo su lider Evrolige. Jasno je da smo izgubili utakmicu u trećoj četvrtini, poslednja dva i po minuta. Zaslužili su pobedu. Bili smo u utakmici do poslednja dva minuta treće četvrtine. Grešili smo tada, a tu je bio i neverovatni Hezonja. On je šuter, pripremali smo utakmicu tako da nikad pored njega ne treba da budu spuštene ruke, ali on ume da pogodi i sa sedam-osam-devet metara.

Nastavio je sa pohvalama na račun rivala:

- Mislim da je Real ekipa koja dominira, ubedljivo je prvi u Evroligi, zvanični je prvak Evrope. Ne mislim da je ovaj poraz  nešto što je bolno za nas. Izgubili smo druge utakmice koje je trebalo da dobijemo, to je bolno. Nije, naravno, normalan osećaj da se izgubi, ali nastavićemo da se borimo. Pre dva dana smo odigrali odlično, večeras smo imali veliku želju i borbenost, ali to nije bilo dovoljno.

Kada se vraća Ledej?

- Ne znam. Razgovarali smo posle utakmice sa FMP-om i nisam hteo nijednog trenutka da ga pitam, niti da pričam o bilo kojoj drugoj temi. To je ljudski, to je normalno i to je verovatno ono što mu je najbolnije u ovom trenutku. Ja sam tada čuo da mu je otac bio vojno lice i sahranjuje se na način na koji se sahranjuju ljudi iz američke vojske.

 
Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike