Partizan ključ plej-ina Evrolige drži u svojim rukama! Raspored Valjka i konkurenata do kraja - Arena je čuvar crno-belog sna!

08.03.2024

23:44

0

Autor: A. Š.

Porazom u Milanu izabranici Željka Obradovića malo zakomplikovali svoju borbu za nastavak takmičenja i po završetku ligaškog dela sezone

Partizan ključ plej-ina Evrolige drži u svojim rukama! Raspored Valjka i konkurenata do kraja - Arena je čuvar crno-belog sna!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Imao je Partizan sjajnu priliku da brejkom u Milanu napravi ogroman korak ka plej-inu Evrolige. Iako je činjenica da je eventualna pobeda mogla mnogo više da donese crno-belima nego što je poraz odneo, isto tako stoji i da su izabranici Željka Obradovića neuspehom u Forumu sebi zakomplikovali borbu za nastavak takmičenja u eliti i po završetku ligaškog dela sezone.

Ipak, Valjak ključ plej-in i dalje drži u svojim rukama, pre svega iz razloga što u poslednjih šest kola čak četiri puta igra u Areni i to dva puta protiv direktnih rivala u borbi za plasman od 7. do 10. mesta – Baskonije i Valensije.

Da će crno-belima biti lako neće, da im predstoji velika i grčevita borba za mesto u doigravanju to je izvesno, ali je i te kako velika olakšavajuća okolnost što ishod te borbe leži u grotlu najveće dvorane na Balkanu!

*Izdvojeni su rasporedi konkurentskih timova koji su trenutno ispred Partizana na tabeli Evrolige

PARTIZAN
G: Barselona
D: Baskonija
D: Real Madrid
D: Olimpijakos
G: Alba
D: Valensija

VALENSIJA

G: Fenerbahče
D: Bajern
G: Monako
G: Makabi
D: Asvel
G: Partizan

MAKABI
G: Crvena zvezda
D: Asvel
G: Bajern
D: Valensija
G: Barselona
D: Olimpija Milano

BASKONIJA
D: Olimpija Milano
G: Partizan
G: Žalgiris
D: Anadolu Efes
G: Real Madrid
G: Virtus

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike