Grobari Mirotiću nisu zaboravili „izdaju“! Navijači Partizana priredili vruć doček zvezdi Milana! (VIDEO)

08.03.2024

20:05

0

Autor: A. Š.

Navijači crno-belih sa tribina Foruma poslali jasnu poruku iskusnom asu posle njegove letošnje sage oko dolaska u klub iz Humske

Grobari Mirotiću nisu zaboravili „izdaju“! Navijači Partizana priredili vruć doček zvezdi Milana! (VIDEO)
Navijači Partizana u Forumu prošle sezone - Copyright Profimedia/IPP/Roberto Bregani

Trebalo je Nikola Mirotić prošlog leta da postane najveće i najzvučnije pojačanje u istoriji Partizana. Danima je u javnosti bio pripreman teren za overu senzacionalnog transfera, koji je propao u trenutku kada se činilo da je preostalo da se potpis samo ozvaniči.

Balon euforije među navijačima Partizana ekspresno se izduvao i bilo je jasno da ljubavi između „grobara“ i naturalizovanog Španca više ne može biti.

Posle svega, košarkaška Evropa je s velikim nestrpljenjem iščekivala Mirotićev dolazak u Arenu sa Olimpijom, međutim povreda je iskusnog asa sprečila da se pojavi na parketu najveće dvorane na Balkanu.

Ipak, „grobari“ su dočekali priliku da nekadašnjem košarkašu Real Madrida i Barselone kažu šta misle o njegovom letošnjem totalnom obrtu u poslednjem momentu. Dolazak Partizana u Milano i veliku brojnost na tribinama Foruma iskoristili su da Mirotiću jasno i nedvosmisleno pokažu da mu „izdaju“ ne mogu i neće oprostiti.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike