Euforija Partizanovog gostovanja još drma Evroligu! Olimpija i Milano nastavili niz: Rasprodato!

08.03.2024

18:42

0

Autor: A. Š.

Crno-beli i drugu sezonu uzastopno jedna su od ekipa zbog koje su dvorane širom elitnog takmičenja pune do poslednjeg mesta

Euforija Partizanovog gostovanja još drma Evroligu! Olimpija i Milano nastavili niz: Rasprodato!
Navijači Olimpije iz Milana - Copyright Profimedia/Fabrizio Andrea Bertani/Pacific Press

Sada je već postalo i uobičajeno da se Partizanov domaćin pohvali rasprodatom dvoranom. Ove sezone, posle ko zna koliko vremena, Draženov (Cibona) i Krešin (Zadar) dom bili su puni do poslednjeg mesta, a taj trend prati se i na evroligaškim gostovanjima crno-belih.

Na prste jedne ruke mogu se nabrojati timovi koji u poslednje dve sezone, uoči meča sa izabranicima Željka Obradovića, nisu objavili da karata za meč više nema u prodaji.

Koliko je Partizan atraktivan gost možda najbolje svedoči i primer Panatinaikosa od pre dva meseca, kada je atinski velikan čak tri dana pre meča objavio da je „OAKA“ rasprodata.

Takvo interesovanje, istini za volju, nije bilo uoči dolaska crno-belih u Milano, ali je i Olimpija „dobila tu čast“ da na društvenim mrežama „slavodobitno“ objavi „Sold out“ na dan meča sa crno-belima, koji su ušli u izuzetno mali krug ekipa koje su izazvale ispunjenost Foruma do poslednjeg mesta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike