Kalinić imao baš neprijatan razgovor u Valensiji: Neverovatno je da mi sudija to kaže!

07.03.2024

23:13

0

Autor: A. Š.

Srpski košarkaš otkrio konverzaciju koju je imao sa arbitrom Robertom Lotermozerom

Kalinić imao baš neprijatan razgovor u Valensiji: Neverovatno je da mi sudija to kaže!
Nikola Kalinić - Copyright Profimedia

Iza nas je jedno od najspecifičnijih evroligaških večeri. U pobedi Monaka protiv Zvezde američki bek Majk Džejms je postao najbolji strelac u istoriji elitnog takmičenja, derbi Reala i Fenerbahčea u Madridu umalo je završen tučom Kampaca i Kalatesa, a onda je „šlag na tortu“ stavio Nikola Kalinić.

U malom španskom derbiju Barselona je u gostima savladala Valensiju 88:78, a tokom mini intervjua posle meča srpski as je otkrio i deo nesvakidašnje konverzacije za jednim od najiskusnijih evroligaških sudija Robertom Lotermozerom.

- Rekao sam njemu, a želim to i javno da kažem. Mislim da je neprikladno da mi sudija Lotermozer kaže da neće svirati faulove nadamnom ukoliko budem razgovarao sa njim. To je protiv svakog pravila igre - kazao je iskusni srpski košarkaš, pa dodao:

- Ne znam da li je ljut na mene zbog nečega iz prethodnih utakmica, ali je neverovatno da mi tako nešto kaže sudija. Igrači bi trebalo da budu zvezde, a dokle kod arbitri ovako razmišljaju to je veliki problem – istakao je Nikola Kalinić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike