Zvezda sprema bombe za naredno leto! Kalinić, Stefan i Nikola Jović želje crveno-belih!

21.02.2024

23:24

0

Autor: A. Š.

Zanimljive najave dao je prvi čovek srpskog prvaka Nebojša Čović

Zvezda sprema bombe za naredno leto! Kalinić, Stefan i Nikola Jović želje crveno-belih!
Nikola Jović i Nikola Kalinić - Copyright MN Press

Vrelo leto je iza navijača Crvene zvezde, ali ono što klub sa Malog Kalemegdana sprema za naredno moglo bi da izazove talas nestvarne euforije oko srpskog prvaka.

Jer, ako se ostvari sve ono što je prvi čovek kluba Nebojša Čović najavio gostujući u podkastu „Luka i Kuzma“ bez ikakvog preterivanja će moći da ponese epitet najboljeg prelaznog roka u istoriji kluba.

- Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog, Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad – kazao je Čović, uz osvrt na odlazak Kalinića pre dve godine u Barselonu.

- Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli.

A potom je Zvezdin predsednik dodatno raspalio maštu armije navijača.

- Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet. Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde – istakao je Nebojša Čović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike