Zvezdašima se cakle oči, Barsa neće zadržavati Kalinića! Srbin ima kvalitet, ali i skup ugovor, klub menja filozofiju

28.02.2024

15:18

0

Autor: P.K.

Veseli produžio, Rubio došao, sada im treba igrač drugačijeg tipa, a "delije" nemaju ništa protiv

Zvezdašima se cakle oči, Barsa neće zadržavati Kalinića! Srbin ima kvalitet, ali i skup ugovor, klub menja filozofiju
NIkola Kalinić - Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde imaju i te kako razloga za uzbuđenje i radost! Nakon što je nedavno otvoreno stigla najava da crveno-beli spremaju transfer "bombe" na leto, sada stiže nezavisna potvrda da bar jedan od tih transfera nije puko maštanje.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović najavio je nedavno da klub u letnjem prelaznom roku cilja Nikolu Kalinića, kao i Stefana Jovića i Nikolu Jovića.

Kalinić i Jović su, naravno, i ranije igrali u Zvezdi, čiji navijači posebno vole "Kalinu", iz mnogo razloga, a najviše zato što se leta 2021. vratio u klub sa obrazloženjem da "neće da ostavi drugove na cedilu".

Sada iz Španije stiže jedan pozitivan signal u tom smeru. Portal "Ensestando" (Encestando) piše da Barsa neće zadržavati Kalinića.

Barsa je objavila da će "produžiti" Jana Veselija, vratila je Rikija Rubija i sa već standardnom postavom i trojicom igrača koji su došli prošlog leta, ovog ugovori ističu samo trojici.

Reč je o Oriolu Pauliju, čiji ostanak izgleda komplikovano i verovatno će zavisiti od situacije sa Kaisedom i Serhijem Martinesom, Džabariju Parkeru i, naravno, Kalinića.

Ova publikacija se poziva na svoje izvore koji tvrde da će ugovor sa Kalinićem biti teško produžen, jer klub menja filozofiju.

- Srbin ima skup ugovor, ali pruža kvalitet, odbranu, skokove i iskustvo na pozicijama tri i četiri, mada bi ta uloga trebala da pređe na Paru. Dakle, Barsa traži različito krilo, profil više šutera i strelca. Za Kalinića, osim Crvene zvezde, interesovanje pokazuju i drugi timovi – piše Encestando.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike