Ekskluzivno na 24sedam! Hajlajtsi Partizanove pobede ukrašene rekordom AdmiralBet ABA lige i Zvezdine dominacije u Baru! (VIDEO)

03.03.2024

23:17

0

Autor: A. Š.

Najjači timovi u regionu opravdali epitete favorita u 21. kolu regionalnog takmičenja. Najzanimljivije detalje sa oba meča pogledajte u HD formatu

Ekskluzivno na 24sedam! Hajlajtsi Partizanove pobede ukrašene rekordom AdmiralBet ABA lige i Zvezdine dominacije u Baru! (VIDEO)
Frenk Kaminski - Copyright Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović

Ista meta, isto odstojanje što se tiče košarkaša Partizana i Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi posle 21. kola regionalnog takmičenja.

Crno-beli su trijumfom u derbiju kola protiv Cedevite Olimpije napravili mali pritisak na večitog rivala pred njegovo gostovanje u Topolici, međutim Mornar nije bio ni dostojan rival izabranicima Janisa Sferopulosa.

Partizan se večeras osvetio Ljubljančanima za poraz u prvom delu sezone, uz postavljen novi rekord regionalnog takmičenja po broju postignutih poena u poluvremenu jedne regionalne utakmice (70) i ostvaren drugi najefikasniji poenterski saldo u jednoj četvrtini (42).

S druge strane, Zvezda je demonstrirala silu u Baru, gde je domaćin samo u prvoj četvrtini koliko toliko uspeo da bude konkurentan rival crveno-belima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike