Hit priča bivše NBA zvezde: Tražio sam Miličića po celoj Americi, morao sam da ga nađem!

16.02.2024

07:30

0

Bio posebno ljubomoran na srpskog igrača zbog drafta

Hit priča bivše NBA zvezde: Tražio sam Miličića po celoj Americi, morao sam da ga nađem!
Darko Miličić - Copyright MN Press

O bivšem srpskom košarkašu Darku Miličiću i dalje se priča u NBA, a posledenji primer je intervju Karmela Entonija, koji je se setio vremena kad su njih dvojica bili na draftu.

Bivša NBA zvezda otkrila je neke detalje iz tog perioda, i to gostujući u podkastu legendarnog Dvejna Vejda, napominjući da je bio ljubomoran na Miličića.

Entoni je otvorio dušu i ispričao zanimljivu priču o draftu i srpskom košarkašu.  

- Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao – to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim "jedan na jedan" i da pokažem da sam ja prvi pik Detroita - istakao je Entoni.

Do susreta između Miličića i Entonija nije došlo, nakon čega je bivša NBA zvezda izabrala Denver, u kojem je igrala od 2003. do 2013. godine.

- Morao sam da se uzdignem, da izađem zreliji iz te situacije. Možda bi, da sam završio u Detroitu, stvari bile drugačije. Ali tako razmišljam sa trenutnim iskustvom. A kao klinac, glavom sam bio u Detroitu, na samo sat vožnje od Baltimora. Zamišljao sam kako bi mi bilo u tom okruženju i atmosferi, i s ljubavlju koju Detroit pruža. Bili bi ludo - zaključio je Entoni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike