Karmelo uvređen što je Denver njegov broj dao Jokiću: Jadan pokušaj da me izbrišu iz svoje istorije!

12.01.2024

08:19

0

Autor: D. P.

Kao uvređena mlada, samo što priča i mnogo gluposti

Karmelo uvređen što je Denver njegov broj dao Jokiću: Jadan pokušaj da me izbrišu iz svoje istorije!
Copyright profimedia, Tanjug/AP

Svi se već godinama pitaju zašto jedan od najvećih igrača u istoriji Denvera Karmelo Entoni ne dolazi na utakmice Nagetsa, a prisutan je u drugim dvoranama.

Evo i odgovora, konačno - čuveni "Melo" je uvređen odavno, još od odluke Nagetsa da jednom klincu iz Sombora daju njegovu "petnaesticu"!

- Nije bilo kao, "oh, imamo brojeve, pa biraj" Bilo je više kao, "evo, ​​imaš 15". Svi ste stavili Jokića u središte toga , a on i nije znao šta se dođavola dešava… Mogao je da ga uzme jer je hteo da oda počast, ali ja verujem da je da su mu dali "15" da bi pokušao da izbriše ono što sam ja uradio - rekao je Karmelo Entoni u jednom podkastu.

 

 

Možda bi primedba Entonija imala smisla da se zadržao na tome da je njegov broj predat rukiju, ali spominjati nameru Nagetsa da sa momkom izabranim kao 42. pikom na draftu izbrišu iz sećanja svoju najveću igračku zvezdu, zvuči baš kao veliko preterivanje.

- Kada sada pomislite na "15" u Denveru, pomislite na "Džokera". I nema ništa u vezi sa tim. Samo, to su bile dve različite generacije. Tako da mi to samo pokazuje da vi (Nagetsi) niste "preboleli" taj trenutak. To je bila 2010. Ovo je bilo pre 13 godina. Dakle, držite se nečega što je bilo pre 13 godina - nastavio je Entoni da objašnjava svoju teoriju.

Entoni nije napustio Denver na lep način 2010. godine. On je tražio da ga trejduju nezadovoljan time što franšiza ne pokazuje šampionske ambicije.

Jokić je angažovan posle drafta 2014. godine i zbog svega niko nije ni pomislio da bi sa momkom iz Sombora moglo da se dogodi ono što danas proživljava ova franšiza.

 

 

Osim toga navijači su podsetili Entonija da je Jokićev izbor sa brojem 15 na dresu bio isti i u Megi!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike