Nedović priznaje da je moglo bolje protiv FMP, ali ističe: Oni su stvarno dobra, tvrda ekipa

14.02.2024

22:48

0

Autor: P.K.

Raduje se Nemanja duelu sa Čačkom, nema potcenjivanja

Nedović priznaje da je moglo bolje protiv FMP, ali ističe: Oni su stvarno dobra, tvrda ekipa
Nemanja Nedović - Copyright MN Press

Teže nego očekivano, ali je Crvena zvezda ipak pobedila FMP i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Tamo je čeka prvo veliko iznenađenje ovog turnira – Čačak 94, koji je izbacio "starijeg brata" Borac.

Jedan od najboljih u timu Zvezde bio je Nemanja Nedović, koji je priznao da je tim mogao da igra bolje, ali i da mnogi potcenjuju FMP.

- Igrali smo protiv jako dobre ekipe koja je mnogo napredovala dolaskom novog trenera, to se vidi i po njihovim poslednjim utakmicama, danas i na abaligaškim utakmicama, tako da je ovo bila dobra provera za nas. Mislim da nam je došla u dobrom trenutku, sada imamo dan odmora pred polufinale, idemo dalje.

U timu nije bilo Tobija, Smarta i Gilespija, koji su "višak" kao stranci, dok je neizvestan povratak povređenog Miloša Teodosića. Novinari su pitali Nedovića o tome.

- Pa svako nedostaje, ali nismo razmišljali o tome, fokusiramo se na momke koji su tu. Očekujemo Teo da će nam se priključiti pred polufinale ako Bog da.

Mogli ste i bolje da odigrate večeras…

- Moglo je bolje naravno, ali oni su jako dobra, tvrda ekipa, ja sam sarađivao sa trenerom Nikitovićem, jedan od najboljih trenera sa kojima sam radio, stvarno ih je "posložio" kako treba. Nismo ih potcenili, testirali su nas maksimalno danas, dobro nam je došla ovakva provera.

U petak je na redu polufinale protiv Čačka 94…

- Gledao sam momke iz Čačka 94, igrali su sjajno. To je Kup, sve je moguće. Videli smo i sami na slučaju Borca. Mi smo svesni naših kvaliteta i nastavljamo dalje. Ne želimo da potcenjujemo nikoga. Idemo maksimalno spremno da izborimo finale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike