U Borcu šokirani posle eliminacije od autsajdera u kupu: Pogubili smo se, ušla nam je voda u uši!

14.02.2024

19:49

0

Autor: A. Š.

Iskusni plejmejker je relativno mirno analizirao neočekivani poraz u Nišu

U Borcu šokirani posle eliminacije od autsajdera u kupu: Pogubili smo se, ušla nam je voda u uši!
Aleksa Uskoković - Copyright Printscreen/24sedam

Borac je šokantno završio borbu za prvi nacionalni trofej u sezoni. Prilično neočekivano, srpski abaligaš je u četvrtfinalu Kupa „Radivoja Koraća“ poražen od gradskog rivala Čačka 94, a posle utakmice plejmejker Borca Aleksa Uskoković relativno mirno je analizirao veliki kiks.

- Statistički gledano, presudio je naš šut za tri poena. Ovakve utakmice se dobijaju u prvom poluvremenu. Ne bih rekao da smo potcenili ekipu Čačka, ali ušli smo u egal, malo se pogubili u jednom trenutku, oni su pogodili neke teške šuteve. Što se kaže, ušla nam je voda u uši, toliko otvorenih šuteva smo promašili, imali smo mnogo manje skokova i to je presudilo.

Prilično pomirljivo je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde konstatovao je kako je sve to sport, uz pohvale rivalu, pre svih Petru Grojiću, pa pruženoj partiji.

- Mi smo krivi za to, dečko je ušao u odličan ritam. Nismo od početka bili dovoljno agresivni na njemu, posle je pogodio neke teške šuteve kao i drugi igrači. Svaka čast i to je to – kazao je Uskoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike