Borčeva drama sa tužnim krajem u Morači! Studenti u poslednjoj sekundi šokirali Čačane! (VIDEO)

11.02.2024

23:28

0

Autor: A. Š.

Izabranici Dejana Mijatovića poraženi u Morači košem u poslednjoj sekundi, trenutak odluke pogledajte u HD formatu ekskluzivno na 24sedam

Borčeva drama sa tužnim krajem u Morači! Studenti u poslednjoj sekundi šokirali Čačane! (VIDEO)
Slavlje košarkaša Studentskog centra posle pobede protiv Borca - Copyright AdmiralBet ABA liga/Studentski centar/Filip Roganović

Drama sa tužnim krajem za Borac odigrala se u „Morači“. U poslednjem meču 20. kola AdmiralBet ABA lige, Studentski centar je uz mnogo sreće, košem u poslednjoj sekundi,savladao Čačane – 86:84.

Odlično je Borac otvorio meč u Podgorici, početkom druge deonice imao i dvocifrenu prednost, ali su Studenti malo po malo topili zaostatak i serijom 8:0 u drugoj polovini treće deonice preuzeli vođstvo.

Od tog trenutka u „Morači“ se gledala rezultatska klackalica. Čačani su uspeli sredinom završnog kvartala da stignu i do pet poena viška, ali su domaći još jednom uspeli da se vrate u meč i košem Hadžibegovića, iz izgubljenog napada, dođu do pobede koji ih je malo odvojila od konkurenata u borbi za mesto u plej-ofu regionalnog takmičenja.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Mateo Drežnjak sa 26 poena, dva skoka i tri asistencije, dok je Borna Kapusta dodao 20 poena i tri asistencije. U timu Borca istakao se Ronaldo Segu sa 32 poena, dva skoka i osam asistencija.

AdmiralBet ABA liga, 20. kolo

Subota

Cedevita Olimpija - FMP 82:74

Split - Budućnost 75:81

Cibona - Krka 91:63

Nedelja

Mega - Mornar 101:87

Igokea - Partizan 52:98

Crvena zvezda - Zadar 93:53

Studentski Centar - Borac 86:84

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike