Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi na EP, Jokić i Zvezda i sve to u jednom danu!

12.01.2024

09:54

0

Autor: 24sedam

U nedelju su na programu i dueli Premijer lige i Serije A

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi na EP, Jokić i Zvezda i sve to u jednom danu!
Copyright MN Press/Tanjug/AP

Miks sportova je pred nama ovog vikenda, od NBA, AdmiralBet ABA lige, evroprskog prvenstva ra rukometaše, Premijer lige, Serije A... U ovoj najavi preporučujemo vam nekoliko događaja, koje ćete kao i obično moći da ispratite na kanalima TV Arena sport.

I zanimljivo je da naša preporuka vezana za nedelju. Krenimo redom.

U 17.30 gledaćemo jedan od derbija Premijer lige na Premiumu 1, između Mančester junajteda i Totenhema. Trenutno su u boljoj poziciji "pevci" Endža Postekoglua pošto su na petom mestu sa 39 bodova, dok su "đavoli" Erika ten Haga osmi sa 31. Takođe, londonski klub je u boljoj formi, jer u poslednjih pet mečeva (računajući i FA kup) ima učinak od četiri pobede i jednog poraza. Tim sa "Old Traforda" ima po dve pobede i poraza i jedan remi, a u prvom ovosezonskom duelu bilo je 2:0 za domaćina na "Vajt Hart Lejnu".

Zatim menjamo sport i prelazimo na košarku. Od 19.30 Crvena zvezda će u utakmici 16. kola regionalnog takmičenja dočekati Borac. Ekipa Janisa Sferopulosa, s obzirom da je vodeća na tabeli ima ulogu apsolutnog favorita, dok su Čačani na devetom mestu. Takođe, beogradski crveno-beli ovaj duel čekaju posle velike evroligaške pobede u Milanu.

Rukometna reprezentacija Srbije odigraće večeras prvu utakmicu grupne faze Evropskog prvenstva. Utakmica sa Islandom počeće u 18.00, uz prenos na  Premiumu 1, dok je za nedelju (20.30) zakazan duel sa Mađarima. Meč protiv naših severnih suseda biće prenošen na Premiumu 3. U našoj grupi, nalazi se još i Crna Gora.

Još malo fudbala, i to italijanskog nas očekuje od 20.45 (TV Arena sport 2). Trećeplasirani Milan (39 bodova) će ugostiti osmoplasiranu Romu koja ima deset bodova manje. Zamimljivo je da su ove nedelje oba tima eliminisana u četvrtfinalu Kupa Italije. Milan od Atalante, a Roma od gradskog rivala Lacija.

I za kraj večeri, NBA poslastica. Denver našeg Nikole Jokića ugostiće Indijanu. Uz prenos na Premiumu 1 od 21.30. Inače, oba tima odigraće po utakmicu u noći između petka i subote. Pejsersi će gostovati Atlanti našeg Bogdana Bogdanovića, dok će Denver biti domaćin Nju Orleansu.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Nedelja (17.30) Mančester junajted - Totenhem (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.30) Crvena zvezda - Borac (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.30) Srbija - Mađarska (TV Arena sport - Premium 3, RTS 2)

Nedelja (20.45) Milan - Roma (TV Arena sport 2)

Nedelja (21.30) Denver - Indijana (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike