Matićevo javno pokajanje zbog odlaska iz Rena: Izvinite, moja greška! Vraćam se sutra da rešim problem!

12.01.2024

09:03

0

Autor: D. P.

I dalje postoji namera da se napusti klub

Matićevo javno pokajanje zbog odlaska iz Rena: Izvinite, moja greška! Vraćam se sutra da rešim problem!
Copyright Profimedia, printscreen

Iskusni srpski fudbaler Nemanja Matić javno se izvinio klubu i navijačima Rena zato što je svojevoljno napustio ekipu i nije trenirao prethodnih nekoliko dana.

- Dragi navijači, želim da stavim tačku na bilo kakve spekulacije i da kažem da sam prošlog leta bio počastvovan pozivom Rena da budem deo ambicioznog projekta za koji je bio potreban igrač mojih karakteristika i iskustva - poručuje Matić preko Instagrama i dodaje:

- Posle šest meseci u klubu mogu da potvrdim da je naš klub postao izuzetan za sve igrače, a posebno za mlade. Nažalost, zbog svoje greške nisam uspeo da svoje privatne stvari prilagodim svojim profesionalnim obavezama. Nisam mogao da upišem svoju decu u međunarodnu školu koju pohađaju od početka školovanja. Zato sam bio odsutan poslednja tri dana, kako bih pokušao da rešim ovaj veliki problem za sebe i moju porodicu, a sutra se vraćam u Ren gde ću zajedno sa klubom odlučiti o narednim koracima.

Profimedia, printscreen
Saopštenje Nemanje Matića

 

Matićev status u Renu već nekoliko nedelja se dovodi u pitanju, jer mediji spekulišu da je nezadovoljan uslovima života, pre svega činjenicom da u gradu ne postoji internacionalna škola u kojoj bi učila njegova deca.

U pozadini svega, je njegova navodna želja da se preseli u Lion sa kojim je sve dogovorio osim što nema dozvolu Rena za transfer.

Matić je došao u Ren iz Rome za obeštećenje od 2.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike