Kaboklo u Partizanu imao najteži trening u životu: Trener me terao da radim vežbe 1.000 puta, satima, opet i opet

06.12.2023

20:20

0

Autor: P.K.

Jasno je kako se Brazilac tako brzo prilagodio na crno-bele i Evroligu

Kaboklo u Partizanu imao najteži trening u životu: Trener me terao da radim vežbe 1.000 puta, satima, opet i opet
Bruno Kaboklo - Copyright 24sedam/P. K.

Partizan je dve evroligaške utakmice dobio posle produžetaka, što uvek dobro utiče na tim. Jedan od onih koji daju veliki doprinos je i najnovije pojačanje – Bruno Kaboklo.

Njegov uticaj na igru Partizana je vidljiv i tu je praktično od kad je došao. Trener Željko Obradović ga je javno pohvalio za doprinos na oba kraja terena. Sada je Kaboklo pričao kako se tako brzo prilagodio na igru Partizana.

Prema njegovim rečima, to je zasluga jednog čoveka – trenera Aleksandra Matovića.

- Kada sam došao ovde imao sam najteži trening koji sam imao ikad u životu. Prvog dana me trener Aleksandar terao da radim neke vežbe 1.000 puta, mnogo, mnogo, mnogo puta,  satima… On mi je najviše pomogao da se prilagodim na tim. Kada sam imao prvi timski trening imao sam mnogo znanja o svemu šta se radi ovde. Zahvaljujući njemu sam se brzo prilagodio na tim.

Kaboklo je dugo bio u NBA, ali je igrao za razvojne timove raznih klubova. Često se selio i menjao sredine, ali nikad nije igrao u Evroligi. Sada priznaje da ni on nije očekivao da će tako brzo da se prilagodi na taj nivo, ali…

- Nisam očekivao da će ići ovako brzo, ali mislim da postajem bolji svake godine. Svakog dana radim na tome da budem bolji i da se rezultati vide. Sada nastavljam da radim da budem i još bolji i da mi bude još lakše da igram košarku.

Olimpija Milano dolazi posle samo jednog dana za pripremu…

- Mislim da smo u dobroj seriji. Igramo sa samopouzdanjem i snažno i u odbrani i napadu, postajemo bolji kao tim i bićemo spremni za meč. Danas smo imali malu pripremu, sutra još jedan dan za pripremu. Spremni smo, danas treba da povedemo računa o svojim telima i da sutra budemo potpuno spremni za meč.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike