Partizanov Brazilac iskren posle pobede! Pala mu je vilica zbog jednog protivnika!

06.12.2023

00:03

0

Autor: D. N.

Crno-beli su posle produžetka savladali Monako

Partizanov Brazilac iskren posle pobede! Pala mu je vilica zbog jednog protivnika!
Copyright MN Press

Tek posle produžetka košarkaši Partizana su uspeli da pobede Monako u utakmici Evrolige. Utiske o dramatičnoj, ali i velikoj pobedi izneo je i Bruno Kaboklo. Za početak, pohvalio je tim koji vodi Saša Obradović.

- Mislim da je ova utakmica bila luđa nego ona protiv Panatinaikosa. Ovo mi je bilo prvi put da igram protiv Majka Džejmsa, on je poznat po tome što pogađa teške šuteve. "Pala" mi je vilica zbog njega, zbog onih šuteva pred kraj - kazao je Brazilac i otkrio kakav je bio dogovor na klupi pre tog poslednjeg šuta Francuza u regularnom delu meča.

- Taktika je bila da im ne dozvolimo da šutnu za tri poena, ali teško je Džejmsa braniti. Njemu sve čestitke, ipak, na kraju smo našli način da ostvarimo važnu pobedu.

Mada je i zamerio sebi zbog pet ličnih.

- Moram da budem pažljiviji na sledećim utakmicama, ako budem imao veću minutažu, da gledam da popravim greške koje pravim, da budem bolji zbog tima, da uradim sve što mogu da dobijamo utakmice.

Osećam se odlično, pobeđivati pred našim navijačima je sjajna stvar. Imali smo loše periode, bilo je grešaka, ali uspeli smo da se skupimo, da nađemo način da pobedimo. Bila je odlična utakmica, imamo još mnogo toga da popravimo, ali važno je što smo pobedili - zaključio je Kaboklo, a već u četvrtak sledi nova utakmica, protiv Olimpije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike