Obradović pred Olimpiju otkrio zdravstveno stanje u ekipi! Dvojica sigurno ne igraju, neki nisu trenirali! (VIDEO)

06.12.2023

19:12

0

Autor: A. Š.

Strateg Partizana kratko analizirao predstojećeg rivala, imao je poruku i za navijače koji će biti u Areni

Obradović pred Olimpiju otkrio zdravstveno stanje u ekipi! Dvojica sigurno ne igraju, neki nisu trenirali! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright Printscreen/24sedam

„Ona narodna“ da se pobedi u zube ne gleda i te kako je aktuelna poslednjih 10-ak dana u Partizanu. Crno-beli su ostvarili dva dramatična evroligaška trijumfa posle produžetka u Areni, gde će u četvrtak protiv milanske Olimpije imati priliku da nastave pobednički niz.

Izabranici Željka Obradovića sinoć su srušili Monako, a već sutra (20.30) ih očekuje duel sa italijanskim šampionom, koji u najveću dvoranu na Balkanu stiže posle poraza u produžetku od Bajerna.

- Odgledali smo utakmicu koju su sinoć imali u Minhenu. Veoma dobro su igrali, izgubili u produžetku, to je košarka… Imali su veliku šansu da pobede utakmicu – kazao je Željko Obradović, pa nastavio:

- Kvalitetna su ekipa, bez obzira što im nedostaju neki igrači. Osim Hajnsa, svi mogu da šutiraju za tri poena i to je nešto što je mnogo važno kada pričamo o našoj odbrani. Kako ćemo da reagujemo na pik end pop situacije. Igrač koji dominira u ovom trenutku u njihovom timu je Šilds, koji ima izvanredne procente za dva i tri poena, Maodo Lo je pokazao tokom sezone da može da odigra na fantastičnom nivou. Fojtman, Meli i Pojtres koji se smenjuju na poziciji četiri i pet, agresivnost koju dobijaju od drugih igrača u odbrani… Sve su to stvari o kojima smo pričali sa igračima večeras gledajući video.

Iza oba tima su iscrpljujući dueli koji su završeni tek u dodatnih pet minuta…

- Jasno je da će energija biti nešto veoma važno, da ćemo tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali protiv Monaka mnogo i naravno da ćemo tražiti pomoć od naših fenomenalnih navijača i zamoliti ih još jednom da nas bodre i da bude sve fer i sportski.

Otkrio je Obradović i zdravstveni bilten u ekipi, koja će i sutra biti lišena pomoći jednog od najvažnijih igrača ove sezone.

24sedam/P. K.
 

- Odradili smo trening, neki nisu bili tu ni za pet za pet što smo postavljali. Nadam se da će sutra ujutru biti jasnija slika i da će biti otprilike ista ekipa koja je igrala protiv Monaka. Kaminski sigurno neće biti u timu, kao ni Trifunović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike