Aco Petrović se javio da pohvali Partizan, izabrao i svog heroja, pa ga legendarni trener upitao: A Anđušić?

10.11.2023

14:41

0

Autor: A. S.

Stručnjaci sa Balkana uživali u partiji i analizi meča crno-belih i Fenera

Aco Petrović se javio  da pohvali Partizan, izabrao i svog heroja, pa ga legendarni trener upitao: A Anđušić?
Ponjitka, Koprivica i Jaramaz - Copyright MN Press

Upisali su košarkaši Partizana još jednu pobedu u Evroligi, a u sedmom kolu, pred punom beogradskom Arenom, pao je Fenerbahče i to nakon preokreta i velike drame, rezultatom 85:84.

Dan nakon duela sa velikim šampionom, na društvenim mrežama se vodi polemika ko je od košarkaša crno-belih heroj ovog trijumfa, a veliki stručnjaci sa Balkana, Aleksandar Petrović i Bogdan Tanjević imali su interesantno mišljenje.

Petrović se kao i mnogo puta do sada javio na Tviteru i prokomentarisao meč između nekadašnji šampiona Evrolige i pohvalio igru crno-belih. Tom prilikom istakao je rolu Mateuša Ponjitke, koji je igrao prvi put nakon drugog kola u ovom takmičenju.

 

 

- Jučerašnja utakmica Partizana protiv Fenerbahčea je preslikana utakmica protiv Crvene zvezde. Na minus 14 navijači se dižu, pojačava se odbrambeni pritisak i Partizan dobija utakmicu koja je izgledala izgubljeno. Dobra defanzivna rola Ponjitke - napisao je Petrović.

Međutim, Tanjević je smatrao da je zaboravio kako je u finišu odigrao kapiten Danilo Anđušić.

- A, Anđušić? Vreme povratka u utakmicu, prelazak u vođstvo... Sve ovo vreme on vodi i organizuje igru, sa oba pleja na klupi. Najvažniji detalj.

Ponovo se oglasio Petrović i priznao da je saglasan.

- Boša, naravno, to je bilo vidljivo prostim okom. Hteo sam da istaknem rolu nekoga, u pozitivnom smislu, a da je participirao samo pet-šest minuta. Tebi, kao treneru, te su role bile posebno drage - dodao je poznati Aca Trica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike