Zvezdina Arena je posle ove trojke eksplodirala, Jago blista: Ovaj trenutak je moj lični dodir! (VIDEO)

02.11.2023

22:22

0

Autor: A. Š.

Brazilski plejmejker bio je čovek odluke u dramatičnom trijumfu crveno-belih protiv Bajerna

Zvezdina Arena je posle ove trojke eksplodirala, Jago blista: Ovaj trenutak je moj lični dodir! (VIDEO)
Jago dos Santos - Copyright MN Press

Zvezda je prekinula crni evroligaški niz. Posle četiri uzastopna poraza i drame u Areni, crveno-beli su srušili minhenski Bajern, a čovek odluke na kraju je bio Jago dos Santos.

Brazilski plejmejker je na 19 sekundi pre kraja ubacio trojku za plus četiri, a posle meča nije krio oduševljenje zbog toga.

- Mislim da je ovo moj šut. Vežbam svakog dana. Ovaj trenutak je moj lični dodir. Prihvatam šansu, prihvatam trenutak. Za mene, ovo nije lak šut, ali ja sam spreman za ovaj trenutak – rekao je Jago, uz osvrt na veliki preokret crveno-belih u završnih 15-ak minuta meča.

- To je drugačije za nas, za drugi tim, ne znam, ali to je košarka. Jedan minut, jedna sekunda, igra se menja. Mi smanjujemo razliku, mi trčimo. Za nas je bolje jer pravimo lake koševe, mi kontrolišemo igru.

Raduje reprezentativca Brazila i sve veći prostor za igru u crveno-belom dresu.

- Ovaj tim ima mnogo talenta. Za mene, na klupi ili na terenu, blagosloven sam zbog toga jer je ovo moj prvi put u Evroligi. Gledao sam ovog momka ceo svoj život, gledao sam ga, gledao sam Šabaza, gledao sam sve. A sada igramo zajedno. Za mene, to me raduje, ali ja verujem u sebe, momci veruju u mene. Kad izađem na teren samo uživam u igri. Nije važno da li postignem 20 poena, nula poena, nije važno. Tu sam, uživam u igri – kazao je Jago dos Santos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike