Promena igrača? Ne! Sferopulos jasan - Verujem im, Bjelica je u planovima!

01.11.2023

13:42

0

Autor: A. S.

Grka brine što još uvek nije video ceo tim

Promena igrača? Ne! Sferopulos jasan - Verujem im, Bjelica je u planovima!
Janis Sferopulos - Copyright KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak, u šestom kolu Evrolige dočekuju ekipu Bajerna, a taj duel je na programu od 18.30.

Crveno-beli su trenutno u krizi rezultata, što je rezultiralo promenom trenera, pa je umesto Duška Ivanovića na klupi Janis Sferopulos, a Grk od dolaska na Mali Kalemegdan ima učinak od jedne pobede i dva poraza i to oba u derbiju sa Partizanom.

Nije laka situacija za Zvezdu, a već im stiže Bajern i svi priželjkuju prekid serije. Međutim, u javnosti se već spekuliše i o promeni sastava, o čemu je na poslednjem treningu pred duel sa Bavarcima govorio i trener Janis Sferopulos.

- Promena igrača? Ne, verujem mojim igračima i nastavljamo sa ovim timom. Nedović nije još igrao od kada sam došao, Lazić je bio povređen posle prvog meča, Hanga nije igrao poslednji derbi, tako da ovo je naš roster. Nisam još imao ceo tim. Ne zna se nikada, ali ne razmišljam da menjam igrače - verujem im! - naglasio je Sferopulos i istakao da još nije razgovarao sa Bjelicom o njegovom statusu, ali da računa na njega:

- Sada je prioritet da dobijamo utakmice, ali mi je u planovima i pričaćemo.

Nemanja Nedović i Adam Hanga su trenirali, ali još uvek nije poznato da li će igrati protiv Bajerna.

- Moramo da imamo energiju od prvog do poslednjeg minuta. Moramo da se fokusiramo na sledećeg protivnika, na Bajern, ali sada je bitno da budemo konstantniji i da popravimo odbranu. Ne želim da dozvoljavamo toliko lakih poena, a što se tiče našeg napada, važno je da imamo timsku igru. Hvala i navijačima koji su uz nas iako nismo pobedili protiv najvećeg rivala.

Grk je na kraju poznao navijače da napune dvoranu i pruže podršku ekipi.

- Taktički gledano, moramo bolje da igramo odbranu i svi moraju da shvate svoju ulogu. Polako gradimo tim i moramo da budemo konstantniji - naglasio je Sferopulos.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike