Obradović nije očekivao ovako lak posao u Francuskoj: Mislili smo da će biti drugačije!

12.10.2023

22:41

0

Autor: A. Š.

Trener Partizana zadovoljan s onim što su njegovi igrači prikazali protiv Asvela

Obradović nije očekivao ovako lak posao u Francuskoj: Mislili smo da će biti drugačije!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Izdanje u Tel Avivu pre sedam dana definitivno je bilo samo posledica lošeg dana košarkaša Partizana. Crno-beli su već protiv Krke nagovestili da ih bolan poraz od Makabija nije poljuljao, da bi večeras u Vilerbanu protiv Asvela demonstrirali silu za prvu evroligašku pobedu u novoj sezoni.

Počeli smo Evroligu pre sedam dana na veoma loš način. Razgovarali smo sa igračima, pokušali smo da pronađemo drugi način i da razumemo kako treba da igramo Evroligu ako želimo da pobedimo – rekao je posle meča u Francuskoj trener Partizana Željko Obradović, koji nije krio zadovoljstvo viđenim večeras.

- Krenuli smo sa agresivnom odbranom, dali su nam puno šansi da trčimo. Igrali smo pametno u napadu sa kvalitetom koji imamo kao tim. Bilo je momenata kada smo pali, ali igrali smo utakmicu protiv dobrog tima. Mislim da je Asvel bolji nego prošle sezone i želim im sve najbolje u sledećim mečevima. Čestitam mojim momcima na pobedi, bila je lepa atmosfera i želim da se zahvalim svim našim ljudima koji su došli da podrže Partizan večeras, to je za nas jako važno - rekao je Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope istakao je da nije očekivao ovako lak posao.

Nismo, nismo… Mislili smo da će biti drugačije, pričali o svemu, pogotovo posle meča Asvela i Zvezde – dodao je Obradović, kojem nije zamestao ni lošiji procenat šuta sa distance crno-belih.

- Šutevi koje smo imali većinski su bili otvoreni, tako da to nije bio problem. Kada se šutira iz pravih pozicija, onda je sve u redu - istakao je za kraj Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike