Za ovu državu su mnogi davali živote, leđa i ligamente, pa se zaboravilo... Ovo što se desilo dobrom Boriši ne bi trebalo da zaboravimo!

04.09.2023

11:30

0

Autor: A. S.

Šamar realnosti čitavoj javnosti

Za ovu državu su mnogi davali živote, leđa i ligamente, pa se zaboravilo... Ovo što se desilo dobrom Boriši ne bi trebalo da zaboravimo!
Boriša Simanić - Copyright MN Press

Drama koju doživljava Boriša Simanić ne može se meriti sa porazima i pobedama koje timovi doživljavaju na terenu. Nakon udarca u predelu stomaka, Simanić je dva puta operisan i odstranjen mu je bubreg, pa se sada nalazi u postoperativnom toku, a javnost priželjkuje dobre informacije iz Manile.

Iako je rezultat nacionalnog tima na Mundobasketu uvek u prvom planu, iako se od košarkaša uvek najviše očekuje, sve to palo je u vodu, kada je obelodanjen stepen povrede i količina ozbiljnosti. Kroz dramu ne prolazi samo igrač, već i njegova porodica, prijatelji, tim, ali i saigrači iz reprezentacije koji su sa njim na Filipinima.

I dok on svoju borbu vodi u bolnici, saigrači su na parketu i čine sve kako bi ga obradovali dobrim rezultatom. Ali, pojedinci i u teškim trenucima pronalaze način da kritikuju.

Zato je nekadašnji povremeni reprezentativac i centar Partizana, Dejan Musli, na društvenim mrežama iskoristio priliku da uputi reči podrške 25-godišnjem igralu i podseti javnost da se ovakve situacije ne smeju zaboraviti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanmusli

 

- Za ovu državu su mnogi onomad davali svoje živote. I to je prošlo i zaboravilo se. Za ovu državu su mnogi davali svoje slobodno vreme. I to je prošlo i zaboravilo se. Za ovu državu su mnogi davali kolena i leđa, ligamente i hrskavice. I to je prošlo i zaboravilo se. Ovo što se desilo dobrom Boriši ne bi trebali da zaboravimo! Drži se Momčino! - napisao je Musli na Instagramu.

A mi ostali se možemo samo priključiti rečima podrške i hrabrosti srpskom košarkašu i celoj reprezentaciji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike