Zvezdaši, evo kada počinje prodaja sezonskih! Objavljene su i cene!

23.08.2023

15:45

0

Autor: 24sedam

Navijače crveno-belih očekuje najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u AdmiralBet ABA ligi, kao i završnica Superlige Srbije

Zvezdaši, evo kada počinje prodaja sezonskih! Objavljene su i cene!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

KK Crvena zvezda se ogalasila povodom prodaje ulaznica za sezonu pred nama. Počeće uskoro, 4. septembra, a povodom toga na sajtu je objavljeno i saopštenje koje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda kao što je i najavio, objavljuje kompletne cene sezonskih karata, čija prodaja i zvanično počinje 4. septembra. Još jednom podsećamo da će se prodaja ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica vršiti do početka sezone, i prve domaće utakmice u "Areni", koju naš prvi tim igra 5. oktobra godine protiv ASVEL-a.

Tokom prodaje, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i preko našeg partnera tickets.rs. Link za kupovinu nalaziće se i na klupskom zvaničnom sajtu. Takođe, svi zainteresovani moći će kao i prethodnih sezona da kupe sezonsku kartu na rate.

Cene sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2023-2024 su sledeće:

KK Crvena zvezda
 

U cenu sezonskih karata za počasna mesta uračunat je i hospitaliti program.

Klub se potrudio da ove sezone formira vrlo povoljne cene, koje su prilagođene svačijm mogućnostima i džepu, uz podsetnik da sezonska karta važi za sve utakmice našeg kluba u narednoj sezoni uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti naš prvi tim.

KK Crvena zvezda
 

Važna napomena: Nakon 5. oktobra godine dnevne karte za utakmice našeg kluba prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice.

Podsećamo i da je klub ove sezone omogućio da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024.

Sve pozicije u Beogradskoj "Areni" možete pogledati i na grafičkom prikazu.

KK Crvena zvezda
 

KK Crvena zvezda u novoj takmičarskoj sezoni igra najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u ABA ligi, kao i završnicu Superlige Srbije.

KK Crvena zvezda oglašavaće se u narednom periodu sa novim servisnim infrormacijama, popustima, benefitima, načinima plaćanja i prioritetima kupovine karata, kako bi svi zainteresovani imali kompletne informacije do zvaničnog početka prodaje koja je zakazana za ponedeljak 4. septembra - navedeno je u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike