Zvezda obradovala navijače! Poznato je kada se puštaju sezonske karte – evo koliko će koštati najjeftinija!

21.08.2023

18:43

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli skockali gotovo kompletan tim i sada s nestrpljenjem očekuju početak prodaje godišnjih ulaznica

Zvezda obradovala navijače! Poznato je kada se puštaju sezonske karte – evo koliko će koštati najjeftinija!
Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Kao retko kada u poslednjih nekoliko godina, rukovodstvo Crvene zvezde uspelo je još tokom leta da završi najveći deo posla oko igračkog kadra za nastupajuću sezonu. Zbog toga odgovorni u klubu s Malog Kalemegdana jedva čekaju početak prodaje sezonskih karata, koje bi kod navijača trebalo da probude posebno interesovanje pred novu takmičarsku godinu.

A crveno-beli su se potrudili da fanove posebno obraduju. Kako dizajinom godišnjih karata, tako i cenom onih najjeftinijih ulaznica.

- Sezonske karte za takmičarsku 2023/24 podsetiće na veliki jubilej – 50 godina od osvajanja prvog međunarodnog trofeja jednog kluba na prostorima bivše SFRJ i u regionu, a to je Kup Kupova koji je Crvena zvezda osvojila 1974 .godine i to kroz „retro“ dresove koji će krasiti svaku sezonsku kartu za narednu sezonu – objavili su crveno-beli na zvaničnom sajtu, gde se dodaje:

- Klub je ove sezone formirao vrlo povoljne cene sezonskih ulaznica, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, a njihove cene, koje će klub objaviti u narednih 48 sati, kreću se od 11 hiljada dinara za sve utakmice crveno-belih koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije.

Prodaja godišnjih karata počeće 4. septembra i trajaće do početka sezone i prve utakmice u Areni, koju Zvezda igra protiv Asvela 5. oktobra.

- Klub je kao i svake sezone pripremio brojne pogodnosti za sve kupce sezonskih karata, počev od mogućnosti da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024! U prodaji će se naći ograničen kontigent sezonskih karata, dok će se nakon 05.10.2023. godine dnevne karte za utakmice našeg kluba prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice – objavili su crveno-beli na svom sajtu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike