Crveno-beli "pale mašinu"! Objavljen detaljan plan priprema, testova će biti napretek (FOTO GALERIJA)

18.08.2023

13:04

0

Autor: D. N.

Trener Ivanović neće moći da računa na sve igrače zbog Mundobasketa

Crveno-beli "pale mašinu"! Objavljen detaljan plan priprema, testova će biti napretek (FOTO GALERIJA)
Copyright KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde završili su letnje odmore i uskoro počinju pripreme za sezonu pred nama. Crveno-beli su na zvaničnom sajtu objavili detaljan plan priprema.

- Košarkaši Crvene zvezde zvanično počinju pripreme za novu sezonu 25. avgusta.

KK Crvena zvezda
 

Neophodna testiranja startovala su, paralelno sa lekarskim pregledima do 20. avgusta. Do početka sezone crveno-bele očekuju tri prijateljske utakmice i tri učešća na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Trener Duško Ivanović neće imati na raspolaganju dok traje Mundobasket Dejana Davidovca, Majka Tobija, Marka Simonovića i Jaga Dos Santosa.

Ekipa Crvene zvezde odmah nakon prvog treninga uputiće se u Staru Pazovu gde će boraviti sedam dana i imati sve neophodne uslove za inicijalni deo priprema. U bazi FS Srbije ekipa će boraviti od 25. do 31. avgusta, a poslednjeg dana boravka odigraće i prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

Nakon povratka u Beograd, crveno-bele očekuju još dve trening utakmice, 3. septembra protivnik će biti ekipa Dinamika, a samo dan kasnije na megdan crveno-belima će ekipa Borca iz Čačka.

KK Crvena zvezda
 

Nakon toga slede i turniri na kojima će se ekipa uigravati za start sezone. Prvi od tri, zakazan je na Sardiniji, gde će crveno-belima drušrvo praviti ekipe Armanija, Asvela i domaćina Dinamo Sasarija. Taj turnir igra se 9. i 10. septembra.

Samo šest dana kasnije, ekipa Crvene zvezde učestvovaće na turniru u Minhenu, na kome su učešće ove sezone potvrdile i ekipe Virtusa, Albe iz Berlina i domaćin Bajern.

Konačno, pre početka sezone, sada već tradicionalno, crveno-beli učestvuju i na turniru na Kipru. Ove godine Nikozija će osim ekipe Crvene zvezde ugostiti i ekipe Makabija. Olimpijakosa i Žalgirisa. Taj turnir će se održati 22. i 23. septembra.

Igrače Crvene zvezde 26. septembra očekuju i standardne obaveze vezane za Media Day Evrolige, a prvu takmičarsku utakmicu crveno-beli će odigrati u AdmiralBet ABA ligi protiv ekipe Igokee u Laktašima.

Premijeru pred domaćim navijačima naš tim će imati u "Beogradskoj Areni" protiv ekipe ASVEL-a  5. oktobra na startu ovosezonske Evrolige - detaljno je objašnjeno na sajtu.

Podsetimo, Zvezda je ovog leta pored angažovala Rokasa Giedraitisa, Adama Hangu, Džoela Bolomboja, Miloša Teodosića, Šabaza Nejpira, Jaga dos Santosa, Marka Simonovića i Majka Tobija, dok se u klub vratio Dejan Davidovac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike