Barselona sprema bombu iz NBA lige! Najveća briga je prebrinuta, ali posao još nije gotov!

04.08.2023

19:25

0

Autor: A. Š.

Džabari Parker je uspešno prošao lekarske preglede, sada se čeka konačna odluka odgovornih u Blaugrani

Barselona sprema bombu iz NBA lige! Najveća briga je prebrinuta, ali posao još nije gotov!
Džabari Parker - Copyright Profimedia

Prevremeni rastanak sa Nikolom Mirotićem, potom i odlazak trenera Šarunasa Jasikevičijusa opravdani odlukom kluba da smanji troškove nije obećavao ništa dobro za Barselonu ovog leta. Međutim, istina je potpuno drugačija jer su Katalonci prethodnih nedelja veoma aktivni na tržištu, a rešeni su i da aktiviraju jednu bombu iz NBA lige.

Podsetimo, opremu Barselone dosad su zadužili Đoel Para, Dario Brizuela i Vili Ernangomez, a najzvučnije pojačanje španskog šampiona ovog leta mogao bi da bude Džabari Parker.

Prilično bombastično je na Starom kontinentu odjeknula vest da je Barsa naciljala nekadašnjeg košarkaša, između ostalih, Milvokija, Sakramenta, Atlante, Bostona… kojeg su učestale povrede koštale otavljanja neuporedivo većeg traga u najjačoj ligi na svetu.

Upravo je to bio i jedan od najvećih kamena spoticanja realizaciji transfera sa Barsine strane, zbog čega je iskusni košarkaš (28) mimo nekih „standardnih protokola“ prvo odradio lekarske preglede.

Kako piše katalonski „Mundo Deportivo“, Parker je u Barseloni uspešno prošao medicinske testove i sada se čeka konačna odluka čelnika kluba, mada nije isključeno da će odgovorni u Barsi insistirati na dodatnim testovima, najviše zbog toga što je krilni centar poslednji meč odigrao još u januaru 2022. godine.

BONUS VIDEO

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike