Ako Mirotić ostane, Barselona ne može da registruje igrače za Primeru! Velikan se već odrekao Fabregasa!

21.06.2023

13:32

0

Autor: A. S.

Šta se dešava sa Kataloncima?

Ako Mirotić ostane, Barselona ne može da registruje igrače za Primeru! Velikan se već odrekao Fabregasa!
Nikola Mirotić - Copyright MN Press

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da su Nikola Mirotić i Barselona pred raskidom saradnje, jer je klub u krizi, a iskusni centar nije priostao na smanjenje ugovora.

Po svemu sudeći, Mirotić je poslednju utakmicu u dresu katalonskog velikana odigrao sinoć, kada je Barselona u ACB ligi stigla do titule i to ubedljivom pobedom nad večitim rivalom, Real Madridom.

Povodom raspleta situacije oglasio se i predsednik fudbalskog kluba Đoan Laporta.

- Mirotić je fantastičan i veliki igrač, on nam je doneo mnogo uspeha i sjajna je osoba, ali je situacija takva da moramo da registrujemo igrače za Primeru i zbog toga moramo da se pridržavamo plana finansijske stabilnosti La Lige. Zbog toga moramo da smanjujemo budžet u svim sekcijama, pričaće o tome i Huan Karlos Navaro - rekao je Laporta. 

Ipak čitava situacija i dalje nije jasna, a dok se čeka da se o svemu oglasi i tim menadžer kluba, legendarni Huan Karlos Navaro, iz prikrajka vrebaju mnogi evropski klubovi koji bi da u svojim redovima vide 32-godišnjeg centra.

Prvo se pominjao Monako, zatim Anadolu Efes i Olimpija iz Milana. 

Da je Barselona kao klub u krizi govori i podatak da se rukomenta sekcija odrekla kvalitetnog pivota Ludovika Fabregasa za narednu sezonu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike