Mesina i Mirotić, deset godina kasnije: Lep gest vlasnika je dovođenje jedne izuzetne osobe!

04.08.2023

11:41

0

Autor: A. S.

Nekada u Realu, sada u Olimpiji, a ambicije iste

Mesina i Mirotić, deset godina kasnije: Lep gest vlasnika je dovođenje jedne izuzetne osobe!
Mirotić, Novica i Mesina - Copyright MN Press

Potpisom Nikole Mirotića i milanske Olimpije, rešena je jedna od najvećih saga u Evroligi. Iskusni i pouzdani visoki igrač dugo je bio tema raznih priča, mnogi klubovi su se pominjali kao sledeća stanica u njegovoj karijeri, nakon Barselone, a odluka je pala na italijanski sastav.

I dok su neki bili razočarani tim razvojem, naravno bilo je i onih koji su sa oduševljenjem dočekali ovaj potpis, pa se nakon svega oglasio i trener Olimpije, Etore Mesina.

 

 

- On je neko ko je mnogo napredovao kada je bio na pozajmici u Palensiji (seozona 2009/10 godina, prim.aut), pa je sa 19 godina zaradio mesto u startnoj postavi u grupi u kojoj su već bili Ljulj, Tomić i Ćaćo. Njegov dolazak je lepa stvar i gest ljubavi vlasnika prema klubu. To je znak i podsticaj za sve, podigli smo lestvicu dovođenjem jedne takve talentovane, izuzetne osobe - rekao je Mesina za italijansku Republiku.

Mirotić i Armani su dogovorili trogodišnju saradnju i nema sumnje, sada već bivši centar Barselone, biće glavno pojačanje Italijana i nakon deset godina ponovo sarađivati sa Mirotićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike