Barsa uzvraća udarac! Imamo košarkašku transfer bombu 2024. godine - stiže direktno iz NBA lige!

11.07.2023

19:38

0

Autor: A. Š.

Za prilike u Barseloni dobro obavešteni Mundo Deportivo piše da su Katalonci dogovorili veliki povratak iz najjače lige na svetu

Barsa uzvraća udarac! Imamo košarkašku transfer bombu 2024. godine - stiže direktno iz NBA lige!
Riki Rubio - Copyright Profimedia

Ako se neko na trenutak i naslađivao sa finansijskim poteškoćama Barselone, zbog kojih je morala prevremeno da okonča saradnju sa trenerom Šarunasom Jasikevičijusom i prvom zvezdom tima Nikolom Mirotićem, vrlo brzo je dobio potvrdu da nema razloga za radost.

Jer, Barselona se sprema da uzvrati udarac. I to veoma snažno… Dosadašnji jedan od najvažnijih šrafova Huventuda Džoel Para predstavljen je u „Blaugrani“, braća Vili i Huančo Ernangomez su na pragu katalonskog velikana, čiji je sportski sektor na čelu sa Huanom Karlosom Navarom dogovorio bombastično pojačanje za narednu godinu.

Kako piše Mundo Deportivo, poslovično dobro upoznat sa dešavanjima u Barseloni, Riki Rubio je dao usmeni pristanak da se posle 12 godina u NBA ligi vrati u Barsu!

Katalonski list dodaje da su Navaro i Rubio obavili nekoliko razgovor na temu povratka poslednjih nedelja i da su postavili temelje konačnog dogovora, koji je znatno olakšala činjenica da Rubiju finansijski aspekt nijednog momenta nije bio primaran.

Na kraju, novinar „Mundo Deportiva“ zaključuje da bi naredne sezone, ukoliko sve protekne prema planu čelnika kluba, Barsa posle dužeg vremena imala domaću osnovu tima koju bi trebalo da čine Rubio, Para, Abrines i braća Ernangomez.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike