Zvezda završava dan još jednim zvučnim transferom! Kapiten Baskonije stiže na Mali Kalemegdan!

14.07.2023

23:35

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli u petak ozvaničili dva transfera i još dva priveli kraju

Zvezda završava dan još jednim zvučnim transferom! Kapiten Baskonije stiže na Mali Kalemegdan!
Rokas Giedraitis - Copyright MN Press

Kakav dan je iza navijača Crvene zvezde. Furiozno je klub sa Malog Kalemegdana krenuo u letnju rekonstrukciju tima, ali ne pamti se kada je jedan klub u istom danu završio četiri transfera.

Preciznije, dva ozvaničio i još dva priveo do samog kraja. Pošto su Majk Tobi i Džoel Bolombaj potpisali ugovore sa crveno-belima, to će u narednih nekoliko dana izvesno učiniti i Šabaz Nejpir te doskorašnji kapiten Baskonije Rokas Giedraitis!

Litvanski reprezentativac, kako javlja poslovično dobro obavešteni Donatas Urbonas, dogovorio je skoro sve detalje jednogodišnje saradnje sa srpskim prvakom i preostalo je samo da dve strane sve stave na papir i ozvaniče saradnju.

Tek što je Baskonija objavili razlaz sa Giedraitisom posle tri godine saradnje, litvanski novinar je lansirao ekskluzivu o njegovom novom klub u kojem bi trebalo da bude sedmi novajlija, posle Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange, Majka Tobija i Džoela Bolomboja.

Iskusni krilni košarkaš dolaz da popuni poziciju “trojke“, a prošlu sezonu završio je sa 10,4 poena, 5,6 skokova i 1,6 asistencija, uz prosečan indeks korisnosti 13,5.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike