Delije, spremajte se za najveću bombu! Zvezdina faraonska ponuda krade Nejpira Olimpiji!

14.07.2023

18:41

0

Autor: A. Š.

Izvori bliski milanskom klubu jasni su u tvrdnjama da italijanski šampion nema nameru da izjednačava ponudu iz Beograda

Delije, spremajte se za najveću bombu! Zvezdina faraonska ponuda krade Nejpira Olimpiji!
Šabaz Nejpir - Copyright Profimedia/EPhotopress

Zvezda polako sklapa mozaik tima koji bi naredne sezone trebalo da je vrati na regionalni tron, te da u Evroligi napravi barem korak više i domogne se plej-ofa elitnog takmičenja.

A pristigla pojačanja nagoveštavaju da su klupske ambicije možda i veće od toga. Posle Dejana Davidovca, Miloša Teodosića, Marka Simonovića i Adama Hange, crveno-beli su danas angažovali i iskusnog centra Majka Tobija.

Naturalizovani Slovenac će, kako stvari trenutno stoje, biti samo uvod u najveću bombu dosadašnjeg prelaznog roka na Malom Kalemegdanu, pošto sa više strana stiže glas da je Šabaz Nejpir nadomak Zvezde.

Šta više, izvori bliski milanskoj Olimpiji tvrde da u Beogradu s punim pravom vlada veliki optimizam po pitanju završetka posla sa američkim plejmejkerom, s obzirom da italijanski šampion nema nameru da ulazi u finansijsku trku sa srpskim prvakom.

Italijanski novinar Alesandro Mađi piše kako je budućnost Nejpira vezana za Beograd, pošto je igrač sve bliži odluci da prihvati faraonsku ponudu koju mu je poslednjih dana predstavila Crvena zvezda.

Mađi dodaje da je Olimpija pre nekoliko dana poslala Nejpiru predlog ugovora za produžetak saradnje, koja je trebalo da bude oročena na dve godine, sa centralnom ulogom u novom projektu čiji je glavni cilj plasman na Fajnal for, uz platu u skladu sa statusom igrača i prosekom klupskih primanja.

- Poslednjih dana evropsko tržište je doživelo nalet, povezan sa odlascima u pravcu NBA lige, ali i investicijama oživljene imperije Dimitrisa Janakopulosa u Panatinaikosu. Tu na scenu stupa Crvena zvezda, sa dvogodišnjim ugovorom i velikim iskušenjem za Nejpira, na koje Olimpija neće odgovoriti. U klubu veruju da su uradili sve što je bilo moguće i neće učiniti ništa u ekonomskom smislu kako bi izjednačili ponudu beogradskog kluba – objavio je Alesandro Luiđi Mađi i dodao da se do kraja dana ne očekuju zvanična saopštenja i da je sve moguće dok se ugovor ne potpiše…

Ali, Šabaza i Zvezdu dele samo detalji od toga.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike