Zvezda nije uspela u nemogućoj misiji: Faku, hvala na svemu!

13.07.2023

19:45

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli su objavili da iskusni Argentinac u narednoj sezoni neće nositi njihov dres

Zvezda nije uspela u nemogućoj misiji: Faku, hvala na svemu!
Fakundo Kampaco - Copyright MN Press

Završena je romansa Delija i Argentinaca u Crvenoj zvezdi. Posle Luke Vildoze, crveno-bele je u četvrtak zvanično napustio i Fakundo Kampaco.

Potvrdio je to na svom zvaničnom sajtu srpski šampion, koji se sjajnom organizatoru igre zahvalio na svemu što je u prethodnih šest meseci učinio za klub uz najlepše želje u nastavku karijere.

Svojim ponašanjem na terenu i van njega, davao je sve od sebe da reprezentuje klub na pravi način, ali i pomogne timu da ostvari što bolje rezultate na terenu. Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Fakundu na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere - stoji, između ostalog, u kratkom saopštenju crveno-beih.

Podstimo, Kampaco je u Zvezdu stigao u finišu 2022. godine kao najveće pojačanje u klupskoj istoriji. Ipak, zbog kazne Evrolige nije mogao da pomogne crveno-belima u elitnom takmičenju sve do marta ove godine, ali je i pored toga za kratko vreme uspeo da zadobije ogromne simpatije zvezdaške javnosti.

Sa Zvezdom je Kampaco osvojio duplu krunu u Srbiji, a karijeru će izvesno nastaviti u madridskom Realu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike