Zvezda ne staje – stigao centar iz bratskog Pireja!

14.07.2023

20:43

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli u jednom danu predstavili dva pojačanja pod košem za nastupajuću sezonu

Zvezda ne staje – stigao centar iz bratskog Pireja!
Džoel Bolomboj - Copyright Profimedia

Crvena zvezda ne staje. Srpski šampion rešio je da ovog leta ekspresno kompletira ekipu za nastupajuću sezonu, pa su u jednom danu predstavili dva pojačanja pod košem. Posle Majka Tobija, klub sa Malog Kalemegdana predstavio je i prošlosezonskog centra Olimpijakosa Džoela Bolombaja.

Za razliku od nekih prethodnih sezona, crveno-beli su ovog leta izgleda rešili da svom treneru omoguće kompletan tim na početku priprema za novu sezonu. Pošto su ozvaničili produžetaka saradnje sa Lukom Mitrovićem, pojačanja na Malom Kalemegdanu su počela da stižu kao na traci, a peti i šesti novajlija predstavljeni su u petak u razmaku od samo nekoliko sati.

Bolomboj je rođen pre 29 godina u Donjecku, a pored ukrajinskog poseduje ruski i američki pasoš. Posle epizoda u Juti i Milvokiju, 2018. godine je stigao u moskovski CSKA gde je proveo četiri sezone, pre nego što je prošle takmičarske godine obukao dres Olimpijakosa.

U bratskom klubu Crvene zvezde prošle sezone imao je učinak od 3,8 poena, tri skoka i 0,5 asistencija na evroligaškim utakmicama, a sa Zvezdom je potpisao ugovor na jednu godinu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike