Dobrić zna šta Zvezdu čeka u Areni: Moramo da pokažemo da zaslužujemo trofej!

20.06.2023

23:29

0

Autor: A. Š.

Iskusni šuter crveno-belih upozorava da klub sa Malog Kalemegdana još nema razloga za slavlje

Dobrić zna šta Zvezdu čeka u Areni: Moramo da pokažemo da zaslužujemo trofej!
Ognjen Dobrić i Uroš Trifunović - Copyright MN Press

Prednost domaćeg terena još jednom se pokazala kao odlučujuća u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Posle dva Partizanova trijumfa, u nedelju i večeras je na isti način odgovorila Crvena zvezda, pa će odluka o šampionu AdmiralBet ABA lige pasti u majstorici koja je na programu u četvrtak (Arena, 20 časova, TV Arena sport Premium1).

Odbranili smo domaći teren, to je bio cilj posle prve dve utakmice. Naporno je bilo jako fizički, bilo je malo zagušljivo u hali, pa je bilo duplo teže, ali smo odradili posao – kazao je posle meča Dobrić, dodavši da ne misli da je Zvezda sada u prednosti.

- Biće puna hala, biće im vetar u leđa, biće to izuzetno teška utakmica. Sve staje u nju, svi žele da pobede, biće to duga i jako naporna utakmica.

Razloga za strah nema…

Ne strahujemo, nemamo razloga, igrali smo već tamo, znamo šta nas čeka. Moramo da ne obraćamo pažnju na provokacije, teren je merilo, moramo da pokažemo da smo zaslužili taj trofej.

Zvezdini košarkaši bili su neka vrsta živog štita igračima Partizana prilikom izlaska sa parketa.

- Najmanje što želimo su incidenti i sa naše i sa njihove strane. Apelujemo, navijajte, skačite, pevajte, bodrite naš tim, nikome ne ide da se ubacuje na teren išta, samo će se izbaciti navijači napolje.

A razloga za slavlje još nema.

Sve je to lepo, ali nemamo još razlog za slavlje, ima još da se igra, nadamo se da ćemo slaviti – kazao je Ognjen Dobrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike