Nedović servirao mini osvetu Grobarima, pa imao veliki apel Delijama: Ježio sam se celu utakmicu, ali za tim nema potrebe!

19.06.2023

00:14

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac odigrao sjajan meč i bio jedan od najzaslužnijih za Zvezdino slavlje u trećoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige

Nedović servirao mini osvetu Grobarima, pa imao veliki apel Delijama: Ježio sam se celu utakmicu, ali za tim nema potrebe!
Nemanja Nedović i Fakundo Kampaco - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde „preživeli“ su u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige. Kada im je pretila metla, crveno-beli su se skupili i u trećem meču savladali Partizan 91:78, za produžetak nade u odbranu regionalnog trona.

Teška utakmica, baš teška za igranje. Mislim da rezultat ne prikazuje realnu sliku, mislim da je moglo lako da bude na jednu loptu. Hvala Bogu potezima Luke smo uspeli da se odlepimo i da slavimo. Za dva dana nas čeka nova utakmica, ovu što pre da zaboravimo – rekao je posle meča Nemanja Nedović.

Jedan od najvećih Zvezdinih junaka imao je veliku molbu za „delije“ uoči četvrtog meča koji se igra u „Pioniru“ u četvrtak.

- Sjajna atmosfera, ježio sam se celu utakmicu. Ali bih voleo stvarno da apelujem na naše navijače. Ja znam da znaju koliko nam znače. Samo ako mogu ništa da ne ubacuju na parket, jer vrlo lako može da se desi da se isprazni hala na sledećoj utakmici. Nema potrebe za tim, nema potrebe gađati protivnika. Zviždi, navijaj, pevaj, ali nemoj ništa da ubacuješ na teren.

Delovalo je da Nedoviću i te kako prija sve ono što se dešavalo u nedelju uveče na parketu beogradskog hrama košarke, iako je priznao da njemu i saigračima nije bilo lako zbog odlaganja početka meča.

Odlaganja utakmica stvarno nikome ne prijaju. Pogotovo nama, odradimo zagrevanje, pa odemo na teren i budu nam noge kao lazanje. 

Pogrdna skandiranja navijača Partizana na drugoj utakmici finala upućenih njegovoj supruzi, kaže, nisu mu večeras bili dodatni motiv.

Ne, ne, ja sam motivisan, jer znam koliko titula znači mom klubu. Veliki je rivalitet između dve ekipe. To je moja glavna motivacija, da pokažem da sam bolji od protivnika – kazao je Nemanja Nedović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike