Jokiću niko ne može da parira: Nikola je bolji od legendarnog Dražena!

18.05.2023

12:29

0

Poznati menadžer Miško Ražnatović ističe da je srpski centar bez premca na ovim prostorima

Jokiću niko ne može da parira: Nikola je bolji od legendarnog Dražena!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP

Nikola Jokić definitivno dominira u plej-of seriji NBA ove sezone, a njegov menadžer Miško Ražnatović je za španski As pričao da je srpski centar najbolji igrač svih vremena sa ovih prostora, napominjući da je čak bolji od legendarnog Dražena Petrovića.

- Teško mi je da kažem i da priznam da je neko sa ovih prostora bolji od Dražena, ali ono što je Nikola uradio u NBA, mislim da je ispred njega. Svi ostali su daleko iza njih. Naravno, moramo uzeti u obzir period u kojem je Dražen igrao i sada. Tada je NBA je bila zatvorena za Evropljane. U to vreme on je postizao po 40 poena, ušao u treću petorku sezone, morate priznati to su bile neverovatne stvari za devedesete. Moram da priznam da je njegova košarka bila fuzija sporta i umetnosti, ikada koju sam video kod nekog košarkaša - istakao je poznati menadžer. 

Miško Ražnatović priznao je da se od Nikole Jokića nije očekivalo da će napraviti tako uspešnu karijeru.

- Bilo je jasno da se radi o velikom talentu, imao je nešto što druga deca nisu imala. Ali, niko nije očekivao da će postati dvostruki MVP, posebno bez velikih atletskih sposobnosti. Drago mi je što je pokazao da sam bio u krivu. Stvarno igra neverovatnu košarku i verujem da će u tom ritmu nastaviti.

Najpoznatiji evropski menadžer smatra da je Nikola Jokić izvan terena čvrsto na zemlji i da ga slava nije promenila.

- Ne obraća pažnju na stvari koje nisu vezane za košarku, poput društvenih mreža i sličnih stvari. Skroman je i ne želi previše da se eksponira u javnosti. U razgovoru sa novinarima je ozbiljan i intiligentan. Izgradio je imidž van terena i smatram da bi nove generacije trebalo da se ugledaju na njega - zaključio je Jokić.  

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike