A govorili su da neće moći sa Lejkersima, Jokić nije MVP? NBA zvezde podsetile javnost o kvalitetima srpskog centra i uzburkale mreže!

17.05.2023

10:09

0

Autor: A. S.

Izazvali su niz komentara

A govorili su da neće moći sa Lejkersima, Jokić nije MVP? NBA zvezde podsetile javnost o kvalitetima srpskog centra i uzburkale mreže!
Jokić u duelu sa Dejvisom i Lebronom - Copyright Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse u prvom meču finalne serije Zapadne konferencije uz još jedan tripl-dabl Nikole Jokića.

Srpski centar je u pobedi rezultatom 132:126 učestvovao sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija, a ponovo se na društvenim mrežama pokrenula polemika o MVP priznanju.

Mnogi su uoči finalne serije navodili da Jokić neće moći da odgovori na snažnu centarsku liniju Lejkersa, a bivši centar Partizana, Džok Lendejl je jedva dočekao da javnost podseti kako su potcenili srpskog centra.

 

 

- Mislio sam da su ljudi govorili da Jokić neće moći sa Lejkersima tako da igra. Interesantno - napisao je Džok Lendejl na društvenim mrežama.

Inače, u komentarima se povela i polemika o njihovom zajedničkom duelu, pa su između ostalog pojedini istakli da je upravo Australijanac taj koji je uspeo da neutrališe srpskog centra.

Ni košarkaš Atlanta Hoksa, Dežonte Marej, nije ostao imun na komentare javnosti.

 

 

- 34 poen, 21 skok i 14 asistencija kao centar i on nije MVP? Smešno, Jokić je drugačiji - napisao je Marej.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike