"Kralj Džejms": Znamo šta Jokić donosi Denveru, bili su zasluženo prvi!

13.05.2023

12:52

0

Lebron o Srbinu i Nagetsima

"Kralj Džejms": Znamo šta Jokić donosi Denveru, bili su zasluženo prvi!
Copyright Tanjug/AP

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms odaje priznanje i Voriorsima koje su jutros eliminisali i Denveru sa kojim će se boriti u finalu Zapada.

- S razlogom su bili prvi u zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima, šta Nikola Jokić donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači. Sutra ćemo malo da budemo s porodicama i da ne mislimo o košarci, a onda ćemo opet biti potpuno usredsređen - zaključio je Džejms.

Trener košarkaša Golden Stejta Stiv Ker izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima da njegov tim nije šampionski ali da ima potencijal, prenosi NBA TV.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas pobedili ekipu Golden Stejta 122:101 u šestoj utakmici polufinalne serije.

Tanjug/AP
Lebron Džejms

- Možemo da se osvrnemo na celu sezonu i videćemo da smo imali uspone i padove. Svašta se događalo, suočavali smo se sa problemima, ali smo kao grupa ostali na okupu i borili se do samog kraja. I dalje mislim da ova ekipa ima šampionski potencijal. Nije da smo stigli do kraja puta", istakao je Ker.

Lebron Džejms kaže da je odbrana u ovoj seriji bila ključna:

 - Veliko poštovanje za Golden Stejt. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri - istakao je Džejms.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike