O ovom zagrljaju priča košarkaški svet: Od njih je krenuo sukob, sada spustili zavesu na seriju Reala i Partizana (VIDEO)

11.05.2023

11:08

0

Autor: A. S.

Panter i Ljulj pokazali da su pre svega veliki sportisti

O ovom zagrljaju priča košarkaški svet: Od njih je krenuo sukob, sada spustili zavesu na seriju Reala i Partizana (VIDEO)
Panter i Ljulj na petom meču plej-of serije - Copyright Profimedia

Od verbalne rasprave Serhija Ljulja i Kevina Pantera u finišu drugog meča plej-of faze Evrolige, krenuli su nemiri i veliki sukob. Došlo je tada do tuče na terenu u kojoj su učestvovali gotovo svi igrači, a epilog je bio suspenzija četvorice igrača, među kojima je bio i kapiten crno-belih, ali ne i Španac.

Panter je zbog toga propustio dve utakmice koje su igrane u Beogradu i u teškim trenucima nije mogao da pomogne saigračima na parketu.

Ali se vratio za peti meč, čega su se pribojavali Madriđani. Bilo je svima jasno koliko je Panter opasan na terenu, a to je i pokazao. Međutim, njegova odlična partija nije bila dovoljna, pa je Partizan eliminisan na korak od fajnal-fora, a zanimljiv je bio i njegov susret sa Ljuljom.

Nakon što je postigao trojku u finišu meča, kapiten crno-belih, se okrenuo ka Ljulju, uperio prst, namignuo i nešto izgovorio. Španac je uzvratio osmehom i ispruženom rukom, što je potvrdilo da je situacija iz drugog meča arhivirana.

 

 

A nakon majstorice i poraza koji je Panteru teško pao, Ljulj je prišao i razmenio nekoliko reči utehe, nakon čega je usledio zagrljaj.

 

 

Veliki šampioni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike