Gudurić doneo dobre vesti! Pešić za beka ne mora da brine!

10.05.2023

16:40

0

Autor: A. S.

Košarkaška sezona se polako okreće na Mundobasketu

Gudurić doneo dobre vesti! Pešić za beka ne mora da brine!
Marko Gudurić - Copyright Fiba.basketball

Ove srede sve oči košarkaške javnosti uprte su u Madrid, gde od 21 sat na teren izlaze košarkaši Partizana i Reala u petom meču plej-ofa. Biće to susret koji će odlučiti o putniku na fajnal-for, a preko majstorice do Kaunasa su već stigli košarkaši Olimpijakosa.

Ekipa iz Pireja je bila bolja od Fenerbahčea i Marka Gudurića, pa se sada srpski košarkaš okreće obavezama u turskom šampionatu, gde brane titulu, ali i reprezentaciji Srbije koju u avgustu i septembru očekuje Svetsko prvenstvo.

Gudurić nema dilemu da li će biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

- Naravno - kratko i jasno je kazao Marko, pa dodao:

- Hajde da vidimo kako će dalje ići sezona ali ako budem zdrav, naravno (igraću). Odrastao sam na taj način, da razmišljam da igram za reprezentaciju. To se ne dovodi u pitanje. Većina igrača u Srbiji tako razmišlja. Samo se molim da ostanem zdrav i da svi ostali igrači ostanu zdravi tako da možemo da odemo na Svetsko prvenstvo u najjačem mogućem sastavu.

Nacionalni tim Srbije u međuvremenu je već snašla jedna loša vest, zbog povrede i operacije, Vladimir Lučić ovog leta neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike